Autor: Indrek Kald • 30. juuni 2020

Uuring: andmekaitse piirab nõudepõhise transpordi arengut

Eelkõige mõjutavad nõudepõhise transpordi arenguvõimalusi andmete ja tarkvaraga seotud küsimused, selgus värskest uuringust.
Nõudepõhist ühistransporti arendatakse ka Eestis (pilt on illustratiivne).
Foto: Tairo Lutter/Postimees

Sinna alla käivad näiteks potentsiaalsete teenusekasutajate andmete kättesaadavus, tarkvara arendamisega seotud kulud, aga eriti andmete kvaliteet ja andmekaitseseadusega seonduvad küsimused, mis seavad tihti piirangud andmete kasutamisele ja takistavad teenuse arendamist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755