Autor: Indrek Kald • 7. juuli 2020

Elisa: kaugtöö võimaldab Eesti firmadel värvata töötajaid üle riigi ning ka välismaalt

Kaugtöö levik lubab Eesti ettevõtetel värvata töötajaid mitte oma lähemast ümbrusest, vaid ka mujalt Eestist ning miks mitte välismaaltki, räägiti Äripäeva raadio äritehnoloogia saates.
Kaugtöötajad ei sõltu riigipiiridest.
Foto: AFP/Scanpix

Samamoodi võivad Eesti inimesed edaspidi lihtsamalt teha näiteks külmal ajal tööd palmirannast, kui vaid arvuti ja piisava kiirusega internetiühendus on olemas, selgus eile eetris olnud saatest.

Samuti räägiti raadiosaates, kuidas mõjutas koroonakriis andmeside kasutamist ja helistamist. Kui hästi on Eesti kaetud kaugtööks vajaliku kiirusega internetiühendusega? Kas endiselt kodubüroodes töötavad inimesed on uute oludega juba kohanenud või peab neisse nüüd juba rohkem entusiasmi ja motivatsiooni süstima?

Neil teemadel arutlesid äritehnoloogia saates Elisa Eesti ärikliendiüksuse juht Margus Vaino ning ärikliendi müügi- ja teenindusvaldkonna juht Indrek Ild.

Äritehnoloogia saadet saab kuulata SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755