Autor: Indrek Kald • 14. juuli 2020

Ühinenud MAX 123 ja Võrguvara jätkavad uue nime all

Juulis vormistasid IT-ettevõtted MAX 123 ja Võrguvara lõplikult aasta alguses juriidiliselt registrisse kantud ühinemise, edaspidi tegutsetakse suurima Eesti kapitalil põhineva IT-taristu ettevõttena uue nime all.
Uue nime firmasisese lansseerimise käigus sündis brändivärvides seinapannoo, mille loomisel osalesid ka juhatuse liikmed Ermo Kiisk ja Tauno Telvik ning nõukogu liikmed Jüri Reitsakas ja Ivo Suursoo (vasakult paremale).
Foto: Oixio

Kuigi tihedat koostöös alustasid ettevõtted juba mõni kuu pärast ühinemisotsust eelmisel suvel, jätkatakse nüüdsest klientide teenindamist uue brändi alt. Tegemist on suurima IT-ettevõtete ühinemisega Eestis viimastel aastatel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474