Indrek Kald • 14 juuli 2020
Uudised
Ainult tellijale

Ühinenud MAX 123 ja Võrguvara jätkavad uue nime all

Juulis vormistasid IT-ettevõtted MAX 123 ja Võrguvara lõplikult aasta alguses juriidiliselt registrisse kantud ühinemise, edaspidi tegutsetakse suurima Eesti kapitalil põhineva IT-taristu ettevõttena uue nime all.

Uue nime firmasisese lansseerimise käigus sündis brändivärvides seinapannoo, mille loomisel osalesid ka juhatuse liikmed Ermo Kiisk ja Tauno Telvik ning nõukogu liikmed Jüri Reitsakas ja Ivo Suursoo (vasakult paremale).  Foto: Oixio

Kuigi tihedat koostöös alustasid ettevõtted juba mõni kuu pärast ühinemisotsust eelmisel suvel, jätkatakse nüüdsest klientide teenindamist uue brändi alt. Tegemist on suurima IT-ettevõtete ühinemisega Eestis viimastel aastatel.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõikidele lugudele
 • kord nädalas ilmuva IT-uudiste uudiskirja
 • ligipääsu Äripäeva Infopanga hõbepaketile
 • Jaga lugu:
  ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ituudised.ee toetajad:

  Indrek Kald
  Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
  Äripäeva reklaamiosakond
  Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
  Mari Sarapuu
  Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821