Autor: Indrek Kald • 29. juuli 2020

Elisa Eesti: oleme valmis Huaweist loobuma, ent kümneaastase üleminekuajaga

Elisa hinnangul pole põhjust Huawei sideseadmeid keelata, ent kui seda siiski poliitilistel põhjustel teha, võiks see ERRi teatel toimuda kümneaastase üleminekuajaga, tagamaks võrkude toimimise ja vältimaks kahjunõudeid.
Elisa Eesti juht Sami Seppänen.
Foto: Raul Mee

Elisa Eesti juhi Sami Seppäneni sõnul planeerivad telekommunikatsioonifirmad võrkude arendusi ette 20 aastat ja mõne seadme kiirkorras keelamine mitte ainult ei osutuks ainuüksi asenduste leidmise tõttu väga kalliks, vaid suurelt saaks kannatada ka võrgu töökindlus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755