Autor: Indrek Kald • 3. august 2020

Tele2 ja Elisa: omavalitsused nuumavad EMT-aegsete lepingutega Teliat

Enamikel suurematel omavalitsustel on EMT järeltulija Teliaga sõlmitud igivanad ja kulukad lepingud, mida Elisa ja Tele2 hinnangul saaks maksumaksja jaoks palju odavamaks muuta.
Tele2 Eesti müügidirektor Aare Uusjärv.
Foto: Tele2

Tele2 Eesti müügidirektori Aare Uusjärve hinnangul võivad konsolideeritud hankega langeda sideteenuste hinnad letihindadega võrreldes 50–70%, mistõttu on oluline teha kõiki omavalitsuse allüksusi koondav ühishange, mitte ei peaks allüksused iseseisvalt operaatoritelt tunduvalt kallimaid hinnapakkumisi küsima.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755