Autor: Indrek Kald • 11. august 2020

Koroona pärssis tudengite praktikavõimalusi

Koroonaviirus muutis paljudes ettevõtetes praktikantide värbamise tingimusi: mõned firmad ei pakkunud seda tänavu üldse, teised aga mõtlesid näiteks tarkvarainsenere koolitades tulevaste töötajate peale.
Üks Ericsson Eesti praktikant Tallinna tehnikakõrgkooli õpilane Taavi Salum, kes tegutseb ettevõttes koos tooteinseneriga.
Foto: Ericsson Eesti

Ericssoni personalijuht Baltimaades Katri Jürine kinnitas, et neile pakub praktika võimaluse end tööandjana tudengeile tutvustada, kaasata neid lisatööjõuna ja koguda ideid. "Seeläbi kaardistatakse tulevikuks ka andekaid ja tublisid inimesi, mõeldes ettevõtte järelkasvule," lisas ta.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105