Autor: Indrek Kald • 11. august 2020

Koroona pärssis tudengite praktikavõimalusi

Koroonaviirus muutis paljudes ettevõtetes praktikantide värbamise tingimusi: mõned firmad ei pakkunud seda tänavu üldse, teised aga mõtlesid näiteks tarkvarainsenere koolitades tulevaste töötajate peale.
Üks Ericsson Eesti praktikant Tallinna tehnikakõrgkooli õpilane Taavi Salum, kes tegutseb ettevõttes koos tooteinseneriga.
Foto: Ericsson Eesti

Ericssoni personalijuht Baltimaades Katri Jürine kinnitas, et neile pakub praktika võimaluse end tööandjana tudengeile tutvustada, kaasata neid lisatööjõuna ja koguda ideid. "Seeläbi kaardistatakse tulevikuks ka andekaid ja tublisid inimesi, mõeldes ettevõtte järelkasvule," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755