Autor: Indrek Kald • 18. august 2020

IT-juht: väärt spetsialist tahab ulmelist kontorit ja sarnaseid kolleege, mitte lahendada ühe firma probleeme

Saku Metalli IT-juhi Sven Ahtama sõnul napib turul kvalifitseeritud spetsialiste ning ka nende nõudmised on väga kõrged, mistõttu on tihti mõistlik IT-haldus sisse osta.
Saku Metalli IT-juhi Sven Ahtama varasemad tööandjad on olnud Microlink, Helmes ja SAP.
Foto: Saku Metall

"Pigem eelistab selline spetsialist istuda IT-firma ulmelises kontoris koos endaga sarnaste kolleegidega ja lahendada erinevaid põnevaid probleeme, mitte tegelda kogu aeg ühe ettevõtte asjadega," selgitas Ahtama.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052