Autor: Indrek Kald • 26. august 2020

E-Eesti nõukogu arutas digiriigi arengukava, mille fookuses on proaktiivsed teenused

Mitme IT-ettevõtja osalusega E-Eesti nõukogu tutvus digiriigi ja küberturvalisuse arengukava 2030 visiooni ja põhisuundadega. Kava fookuses on üleminek proaktiivsetele teenustele.
Arengukava näeb Eestit kui maailma digipesa.
Foto: Erik Prozes/Postimees/Scanpix

"Arengukava näeb Eestit kui maailma digipesa, mille eeldused ja teenused liiguvad turvaliselt koos eestimaalastega igasse kodumaa nurka ja ümber maailma, ning välismaalased tulevad siia, et digitaalselt oma äriasju ajada ja meie kogemusest õppida. Tähtis on, et selles dokumendis oleks nii ambitsiooni kui ka konkreetseid tegevusi ning see hõlmaks kogu ühiskonda," ütles peaminister Jüri Ratas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755