Autor: Indrek Kald • 31. august 2020

Neli muudatust Telia Eesti juhtkonnas. Juhatus saab kaks uut liiget

Alates septembrist on Telia Eesti ärikliendiüksuse juht Holger Haljand, kes viimased pool aastat kuulus Telia Rootsi juhtkonda. Lisaks jätkavad alalistel positsioonidel kolm Telia juhti, kes varem olid kohusetäitja rollis.
Holger Haljand on Telias töötanud 20 aastat, sh ettevõtte eelkäijais EMTs ja Eesti Telekomis.
Foto: Andres Haabu

Holger Haljand on varasemalt olnud muuhulgas Telia Eesti erakliendi- ja müügikanalite üksuse juht. Alates märtsist juhtis ta Telia Rootsi erakliendi mobiiliteenuste üksust. Septembrist jätkab ta Telia Eestis, sealhulgas juhatuse liikmena.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052