Autor: ITuudised.ee • 1. september 2020

KUULA Kuidas alustada digitaliseerimisega?

Äripäeva raadio värskes "Äritehnoloogia saates" rääkisid Elisa Eesti äriarenduse osakonna juht Merli Üle ja konsultatsioonifirma DigiWise partner Lauri Antalainen digitaliseerimisest ja automatiseerimisest.
Tööstus 4.0 standardile vastab Eestis mõni üksik ettevõte, selgub saatest.
Foto: Gerd Altmann/Pixabay

Muuhulgas saab vastused küsimustele, kuivõrd tähendab digitaliseerimine erinevate ettevõtjate-juhtide jaoks erinevaid asju, kuidas digitaliseerimisega alustada ja milline peab olema eeltöö, kui palju on Eestis tööstuse digitaliseerimist toetavaid riiklikke abimeetmeid, mis tasemel asuvad Eesti tööstusettevõtted, kuidas automatiseerimist ja digitaliseerimist targalt sisse osta, millal seda hoopis ise teha ning mis läheb reeglina valesti.

Kuula saadet SIIT, saatejuht on Indrek Kald.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052