Autor: Indrek Kald • 2. september 2020

Epic Games osaleb Eesti-Soome digiehituse veebikonverentsi korraldamisel

Eesti-Soome ühine digiehituse virtuaalkonverents korraldatakse koostöös üleilmse mängutehnoloogifirmaga Epic Games, tänu millele saavad osalejad reaalajas konverentsi nautida illusoorses Talsingis.
Digitaalehituse konverents toimub virtuaalses Talsingis.
Foto: WDBE

Helsingist ja Tallinnast inspireeritud digitaalkeskkonna lõi Soome IT-firma Zoan, kasutades Epic Gamesi mängumootorit Unreal Engine. "Epic Games on neile rõõmuga Illusion City loomisel toeks ning see pakub publikule tõeliselt ainulaadset ja kaasahaaravat virtuaalset kogemust," kommenteeris Epic Gamesi strateegilise äriarenduse juht Ken Pimentel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755