Autor: Indrek Kald • 18. september 2020

Tehnopolis avatud töötajateta toidupoodi pandi teenindama 5G testtugijaam

Tallinnas teadus- ja ärilinnakus Tehnopol asuvasse täisautomatiseeritud nutipoodi paigaldatakse Eesti esimene Telia 5G võrk, mis võimaldab poe tarkvaral reaalajas kiiremini andmeid korjata ja otsuseid teha.
Tallinnas Tehnopolis avati robotiseeritud nutipood.
Foto: Tehnopol

"See on suurepärane praktiline näide sellest, milliseid uusi ja innovaatilisi tulevikulahendusi ning majanduslikku lisaväärtust 5G tehnoloogia võimaldab juba täna luua," sõnas Telia Eesti tehnoloogiajuht Andre Visse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052