Autor: Indrek Kald • 21. september 2020

Apple´i uues macOSis ei saa kasutada ID-kaarti

Selle aasta sügisel välja tulevas uues Apple´i operatsioonisüsteemi versioonis 11 võib olla probleeme ID-kaardi kasutamisel.
Uue Maci tarkvaraga ei saa kasutada ID-kaarti.
Foto: Daniel Romero/Unsplash

Riigi infosüsteemi amet (RIA) on testinud ID-tarkvara uue macOSi versiooni beetaversioonidega ning praegu pole seal võimalik kasutada ID-kaarti DigiDoc4 kliendis, samuti ei saa ID-kaardi abil veebilehitsejates ennast autentida ja allkirju anda.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755