Autor: Indrek Kald • 1. oktoober 2020

Eesti sõlmib WHOga lepingu, mis lubab siinseil IT-firmadel uusi lahendusi arendada ja eksportida

Eesti allkirjastab maailma terviseorganisatsiooniga (WHO) koostööleppe, mis võimaldab siinseil IT-firmadel arendada ning müüa meditsiinisektorile suunatud lahendusi ja piiriüleseid projekte.
Eesti hakkab kiirendama info turvalist ja usaldusväärset liikumist WHO liikmesriikide vahel.
Foto: Elena Borisova/Pixabay

Esmalt asuvad ettevõtjad globaalselt digitaliseerima "kollast vaktsineerimiskaarti", mida saab hakata kasutama koroonavaktsiini olemasolul. Kaart võimaldab vaktsineerimisandmete usaldusväärset ja läbipaistvat vahetust üle riigipiiride.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474