Autor: Indrek Kald • 1. oktoober 2020

Mitu Tallinna IT-firmat saavad linnalt tuge oma lahenduste arendamiseks

Targa linna lahendusi otsivale konkursile Tallinnovation kvalifitseerunud 12 taotluse hulgast valis linnavalitsus koos teadus- ja ärilinnakuga Tehnopol välja viis võitjat, keda muuhulgas toetatakse ka rahaliselt.
Konkursi võitnud R8techi kaasasutaja ning juhatuse liige Imre-Gustav Vellamaa.
Foto: R8tech

"Tahame enda ümber keskkonda, milles on hea elada ja mida nutikad lahendused tõhusamaks muudavad. Tänu konkursile jõudsid meieni mitmed nüüdisaegsed lahedused, mida ellu viies Tallinn veel targemaks muutub," sõnas Tehnopoli äriarenduse juht Martin Goroško.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052