Autor: Indrek Kald • 9. oktoober 2020

Asjade interneti arendaja pälvis aasta noorettevõtja tiitli

Aasta noore ettevõtja auhinna pälvis 29aastane elektroonikainsener Jaan Hendrik Murumets, kelle asjade internetti arendavast firmast Krakul on mõne aastaga saanud kiirelt kasvav rahvusvaheline ettevõte.
OÜ Krakul kaasasutaja Jaan Hendrik Murumets.
Foto: kuvatõmmis

Krakul on kaasa löönud Barkingu nutiparklate, BiKeepi nutikate rattaparklate, Starshipi pakirobotite ja AuveTechi isesõitvate busside loomisel. Samuti on ettevõtte loodud lahendus kasutusel Valnese nutikates ukselukkudes Tallinna koolides.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755