Autor: Indrek Kald • 13. oktoober 2020

Tarkvarafirma lõi startupi, mille maht mitmekordistub iga kuu. Nüüd otsitakse investoreid

Eduka tarkvarafirma Srini omanikud loobusid dividendidest, asutades selle asemel makselahendust pakkuva startupi. Uue äri maht mitmekordistub igakuiselt ning plaanis on alustada ekspordiga.
Srini partner ja juht René Oruman.
Foto: Aron Urb

Aasta tagasi asutatud ettevõtte BuyPlan Estonia OÜ juhatuse liikme Richard Reimi sõnul on nendega liitunud kaupmehed öelnud, et uus lahendus pakub kriisi ajal leevendust nii tarbijaile kui ka müüjaile. "Ostukorvid on suurenenud sõltuvalt kaupmehest 7-30 protsenti ja hüljatud ostukorve on umbes 25 protsenti vähem," selgitas ta uue teenuse mõju.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052