Autor: Indrek Kald • 15. oktoober 2020

Taavi Kotka firmas valmis Freedom House´i internetivabaduse raport. Loe nelja põhjust, miks Eesti ei saanud täispunkte

Tunnustatud USA mõttekoja Freedom House maailma internetivabaduse raportis ei saanud Eesti täispunkte neljal põhjusel, millest osa on riigi ning osa eraettevõtete vastutusalas. Muuhulgas heidab Taavi Kotka firmas valminud raport kriitikanooli nii Telia, EKRE kui ka Postimehe suunas.
Freedom House´ile Eesti internetivabaduse raporti koostanud OÜ Proud Engineers omanik Taavi Kotka.
Foto: Andres Haabu

Freedom House´i järjekorras juba kümnendas raportis analüüsiti 65 riigi inimeste õigusi ja vabadusi avalikus veebiruumis. Eesti on TOPis Islandi järel teisel kohal, ent raportis toodi välja ka ohusignaalid, mis võivad meie positsiooni halvendada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052