Autor: Indrek Kald • 27. oktoober 2020

Seppänen töötajate motivatsioonist: võid osta kullast pinksilaua – ei huvita, viia sada koera – ei huvita

Elisa Eesti juhi Sami Seppäneni sõnul on täna töötajaile kõige olulisem küsimus, kuidas siduda kokku eraelu ja tööelu, kõik muu on kontoris teisejärguline.

Sami Seppänen 22. oktoobril IKT aastakonverentsil vestlusringis kaugtöö teemal.
Autor: Raul Mee

"Sa võid osta kullast pinksilaua – ei huvita, viia sada koera sinna – ei huvita," rääkis ta eelmisel nädalal IKT aastakonverentsi vestlusringis. Oluline on hoopis töö- ja eraelu lõimimine ning selles on väga oluline tegur kodutöö.

Tänavu kevadel pea tuhat töötajat kahe päevaga kodukontorisse suunanud Elisa Eesti juhi sõnul ettevõtted enam ei vaja senises mahus kontoripinda. "See kontor, mis meil täna on, need ruutmeetrid, need on ajalugu, need tagasi enam ei tule. Sellist kontorit, sellise funktsionaalsusega, sellise pinnaga - never-ever, sellele ei ole mingit tellimust enam," kinnitas ta.

Elisa kolib lähiaastail Tallinnas Sõpruse puiesteel asuva peakorteri Paldiski maantee äärde nn Hipodroomi kvartalisse. Mis kontseptsiooni alusel nad kontorit rajavad, kuula Äripäeva raadio äritehnoloogia saatest SIIT.

Saade sisaldab salvestusi kahelt hiljutiselt IT-konverentsilt. Esmalt diskuteerivad Ülemiste City juht Margus Nõlvak, Oixio kaasasutaja Ivo Suursoo ja Elisa Eesti juht Sami Seppänen kontoripinna vajaduse järele kaugtöö leviku tingimusis. Põhiküsimus on, kui palju ja millist kontoripinda firmad edaspidi vajavad ning arvamused lähevad ses osas lahku.

Edasi räägib idufirmade börsi loova Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp koroonaviirusest kui muutuste kiirendist hariduses, juhtimises ja ärimudelites. Kuidas üleilmsest eriolukorrast aru ja kasu saada?

Kuula äritehnoloogia saadet SIIT.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112