Autor: Indrek Kald • 3. november 2020

Milrem Robotics tahab viia oma IT-süsteeme eri riikide kaitsevägedesse

Robootika ning autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics avas uue programmi, et analüüsida ning rakendada intelligentsete süsteemide kasutuselevõttu eri riikide kaitsevägedes.
Milrem Robotics esitles eelmisel nädalal Itaalia armeele oma mehitamata sõidukit.
Foto: Milrem Robotics

"Milrem Roboticsil on aastatepikkune kogemus robootika ja autonoomsete süsteemide eksperimentide läbiviimise ja nendega seotud süsteemide integreerimise alal, tänu millele oleme täiuslik tehnoloogiapartner kaitsevägede võimekuste suurendamiseks," märkis ettevõtte kaitseuuringute ja -arendusprogrammide direktor Jüri Pajuste.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755