Autor: Indrek Kald • 6. november 2020

Eero Tohver: Uptime tuli Soomest tagurpidi tagasi, õnneks keegi ei märganud

Tulime Soomest tagurpidi tagasi, õnneks keegi ei pannud tähelegi, et meil halvasti läks, meenutab Uptime’i juht Eero Tohver oma tarkvarafirma esimest laienemiskatset. Nüüd teenivad nad üle poole käibest ja kasumist Eestist väljas.
Uptime'i juht ja suuromanik Eero Tohver.
Foto: Raul Mee

Alljärgnevalt jagab Tohver ITuudiste lugejaile põhjalikult ettevõtte kasvu lugu ehk kogemusi välispartnerite leidmisel. Miks nad valisid Saksamaa asemel Šveitsi ja Rootsi asemel Norra (kus kohe ootas šokk)? Ning kuidas Eesti ja välismaa tiimid kokku panna?

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052