Autor: Indrek Kald • 11. november 2020

Saksamaal tegutsev Eesti IT-ettevõtja: konkurents on tihe ja Poola-Ukraina pakuvad soodsamat hinda

Kuigi koroonaviiruse põhjustatud digipööre Saksamaal soosib Eesti IT-ettevõtteid, on konkurents seal väga suur ning hinnaga pole eestlastel mõtet lööma minna.
FOB Solutionsi juht Raigo Õunapuu.
Foto: EstBAN

"Vajadus meie teenuse järele on suurenenud. Samas on konkurents väga tihe – Saksamaa ettevõtted otsivad koostöövõimalusi ka lähemal asuvate ja odavamat hinda pakkuvate Ukraina ja Poola ettevõtetega," kinnitas FOB Solutionsi juht Raigo Õunapuu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474