Autor: Indrek Kald • 24. november 2020

Akadeemik Jaak Vilo kahtleb Mindvalley ärimudelis

Malaisias peakorterit omav haridustehnoloogia ettevõte Mindvalley mitmekordistab oma töötajate arvu Eestis, soovides pakkuda maailma tippülikoolide väärilist haridust 400 euro eest aastas. Akadeemik ja informaatikaprofessor Jaak Vilo kahtleb selle teostatavuses.
Tartu Ülikooli bioinformaatika professor, akadeemik Jaak Vilo.
Foto: Andres Tennus/Tartu Ülikool

"Huvitav on muidugi see kontseptsioon, et kes toodab selle sisu 400 euro eest aastas. Mul on kuri kahtlus, et see on globaalne teadus, teiste ülikoolide loodud õpikud ja õppematerjalid," kommenteeris ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755