Autor: Indrek Kald • 24. november 2020

E-õpet arendav Mindvalley mitmekordistab töötajate hulga Eestis ja plaanib minna börsile

Tallinnas 25 inimesega kontorit omav haridustehnoloogia ettevõte Mindvalley mitmekordistab siinset töötajaskonda ja plaanib börsile minekut.
Mindvalley asutaja Vishen Lakhiani ettevõtte töötajatega Tallinnas.
Foto: Mindvalley

"Ühendame muu muuhulgas tehisintellekti, virtuaalreaalsuse ja uut tüüpi sotsiaalvõrgustiku, et toetada hariduse personaliseeritust ja ühtlasi ehitada toetavat kogukonda. Suur osa sellest tööst sünnib Eesti talentide abiga," selgitas ettevõtte asutaja Vishen Lakhiani, kes sellest suvest elab Eestis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052