Autor: Indrek Kald • 24. november 2020

ITLilt aasta läbimurdja tiitli saanud riigiameti juht läheb erasektorisse

Tänavu kevadel ITLilt aasta läbimurdja tiitli saanud sotsiaalkindlustusameti juht Egon Veermäe lahkub veebruari lõpus ametist, asudes tööle erasektorisse.
Sotsiaalkindlustusameti juht Egon Veermäe.
Foto: Liis Treimann

Infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liit (ITL) otsustas anda 2019. aasta läbimurdja nimetuse sotsiaalkindlustusametile esimese avaliku proaktiivse automatiseeritud e-teenuse eest. Veermäe on ametit juhtinud neli ja pool aastat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052