Autor: Indrek Kald • 26. november 2020

Veriff alustas koostööd Pocosysiga, mille Indrek Neivelt müüs jaanuaris Operale

Veriff alustas koostööd Indrek Neivelti loodud pangatehnoloogia platvormiga Pocosys, mille 2020. aasta alguses omandas Norras peakontorit omav, ent suuremjaolt hiinlastele kuuluv USA börsifirma Opera.
Veriffi asutaja Kaarel Kotkas.
Foto: Jake Farra

Veriffi teatel on Pocosysil võtmeroll Opera laienemisel Euroopa finantstehnoloogia sektoris. "See on suurepärane võimalus meil mõlemal kasvada ja üksteist täiustada," märkis Veriffi asutaja ja tegevjuht Kaarel Kotkas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755