Autor: Indrek Kald • 4. detsember 2020

Vaata, kes osalesid suurandmete konverentsil

Eilsel suurandmete teemalisel konverentsil otsiti vastust küsimusele, kuidas järgmisel aastal andmetest rohkem kasu saada. Vaata konverentsi galeriid.
Suurandmete konverentsi vestlusringis osalesid kohapeal Agu Leinfeld (Datel), Innar Liiv (TTÜ), Raul Leppik (Newbase) ja Kaur Lumiste (Salv.com), lisaks Dan Bogdanov (Cybernetica) üle veebi. Vestlust juhtis Hando Sinisalu.
Foto: Raul Mee

Esinejate seas olid Agu Leinfeld (Datel), Dan Bogdanov (Cybernetica), Innar Liiv (TTÜ), Raul Leppik (Newbase), Kaur Lumiste (Salv.com), Mart Mägi (statistikaamet), Terje Peetso (PERH), Andres Koitmäe (Solita) ja Tambet Toomela (Eversheds Sutherland Ots).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052