Autor: Indrek Kald • 31. detsember 2020

Riik käivitab 23 mln eurose tehnoloogiaalaste rakendusuuringute programmi

EASis käivitub uus programm, mis toetab ettevõtetteid rakendusuuringute käimalükkamisel, rahastamisel ja sobivate koostööpartnerite leidmisel. Uue aasta alguses tööle hakkava programmi maht on 23,2 miljonit eurot.
Rakendusuuringute programmi hakkab ellu viima Peeter Raudsepa juhitav EAS.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

"Läbi rakendusuuringute programmi aitame Eesti ettevõtetel välja töötada uusi nutikaid ja tehnoloogiamahukaid tooteid ning teenuseid, mis omakorda aitab ettevõtjatel teenida suuremat müügitulu ja riigil kõrgemat maksutulu," ütles väliskaubandus- ja IT-minister Raul Siem.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052