Autor: Indrek Kald • 6. jaanuar 2021

Levikomist lahkunud Kuno Peek asus digiehituse klastri juhiks

Viimased neli aastat IT- ning sidelahendusi pakkuvas ettevõttes Levikom Eesti mitmel juhtival kohal töötanud Kuno Peek asus ametisse digiehituse klastri tegevjuhina.
Kuno Peek.

"Näen, et digitaliseerimise ja tehnoloogia abiga saab palju sektori probleeme ära lahendada. Ja usun, et digitaliseerimise areng liigub suurematelt ettevõtetelt väiksematele," selgitas Peek, miks klastri tööpakkumine teda kõnetas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052