Autor: Indrek Kald • 19. jaanuar 2021

Tarkvaraettevõte TietoEVRY sulgeb Eestis 180 töötajaga üksuse

Tarkvaraettevõte TietoEVRY sulgeb Eestis tugiteenuskeskuse, mille tagajärjel liigub 180 töökohta Soome, Lätti ja Tšehhi.
TietoEVRY juht Eestis Anneli Heinsoo.
Foto: Liis Treimann

Eestis pea 300-le inimesele tööd andva TietoEVRY siinne juht Anneli Heinsoo kinnitas, et üha keerukam on leida Eestist soome ja rootsi keelt kõnelevaid töötajaid, seetõttu oli viimastel aastatel aina enam värvatud siinsetele töökohtadele inimesi Soomest ja Rootsist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052