Autor: Indrek Kald • 27. jaanuar 2021

TransferWise võtab kasutusele Visa pilvepõhise taristu ja andmekeskused

TransferWise alustab globaalset koostööd Visaga, võttes kasutusele kaardiettevõtte pilvepõhise taristu ja andmekeskused.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

TransferWise on esimene ettevõte, kes Visaga globaalselt sel tasandil integreerub. "Leidsime partneri, kes jagab meie ambitsiooni muuta raha kasutamine olenemata asukohast sujuvaks," sõnas TransferWise'i kaasasutaja ja juht Kristo Käärmann.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052