Autor: Indrek Kald • 29. jaanuar 2021

Telia Eesti kasvatas käivet üle viie protsendi

Telia Eesti müügitulu kasvas tunamulluselt 300 miljonilt eurolt eelmisel aastal 316,6 miljonile euroni, EBITDA ulatus 110 miljonini.
Telia Eesti juht Robert Pajos.
Foto: Urmas Kamdron

"Saime kinnituse selle kohta, et Telia poolt igal aastal Eestisse investeeritavad kümned miljonid eurod on läinud õigesse kohta ning jätkame aktiivset arendustegevust ka edaspidi," ütles Telia Eesti haru juht Robert Pajos.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474