Autor: Indrek Kald • 1. veebruar 2021

61% IKT-sektori töötajaist ei soovitaks oma ettevõtet tuttavaile töökohaks

Pea neli IKT-sektori töötajat kümnest on tööandjaga nii rahul, et on valmis kutsuma ka oma tuttavaid sinna tööle. Teisisõnu 61% pole nii rahul.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder.
Foto: Andras Kralla

"Kõrge soovitusvalmidusega töötajad on oma tööandjale viis korda lojaalsemad ja plaanivad vähemalt kaks korda pikemat tööstaaži kui need töötajad, kes ei ole valmis oma tööandjat soovitama," selgitas CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474