Autor: Indrek Kald • 3. veebruar 2021

Nortal testis oma COVID-19 reisirakendust reaalsetel lendudel

Nortali osalusel loodud terviseandmete platvormi ja rakendust SimplyGo testiti rühma lennureisijatega, kes lendasid Saksamaalt ja Eestist Araabia Ühendemiraatidesse.
SimplyGo nutitelefoni ekraanil.
Foto: Nortal

Nortali partneri ja SimplyGo kaasasutaja Taavi Einaste sõnul töötab rakendus lihtsalt – mõne klikiga tellid oma COVID-19 testi tulemuse või vaktsineerimisinfo haiglast või laborist, millele seejärel saab ligi vastavalt vajadusele lennufirma või piirikontroll.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474