Autor: Indrek Kald • 10. veebruar 2021

IT-firma juht: meil pole survet kasvatada ettevõtet 30-50% aastas lihtsalt kasvamise pärast

Meil pole vajadust ja sisemist survet kasvatada ettevõtet 30-50% aastas lihtsalt kasvamise pärast, ütles IT-firma Finestmedia juht Jan Urva, lisades, et 2021 saab olema kriisi ärakasutamise aasta.
Finestmedia uus kontor Tallinnas Fahle Parkis.

"Oleme leidnud oma uued suunad, teadvustame, kuidas neid ära kasutada ning näeme, et ka turul on saabunud teatav stabiilsus, mis võimaldab lülituda ellujäämisrežiimilt ümber kasvurežiimile," kinnitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052