Autor: Indrek Kald • 19. veebruar 2021

25 kõige kiiremat IKT-firmat on mulluse majandusaasta aruande juba esitanud

Kuigi seaduse järgi tuleb ettevõtte majandusaasta aruanne esitada kuue kuu jooksul aasta lõppemisest, suutsid mitukümmend IKT-ettevõtet oma mulluse aruande kokku panna ja äriregistrisse saata juba jaanuaris.
Pilt on illustratiivne.

Nagu selgub alljärgnevast edetabelist, said rekordkiirusel tegutsevad firmad aruande valmis lausa jaanuari esimesel nädalal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474