Autor: Indrek Kald • 19. veebruar 2021

Riigi uus vabavaraline IT-süsteem aitab võidelda ka korruptsiooniga

IT-firma Wisercat lõi koostöös riigiga vabavaral põhineva avaliku sektori infosüsteemi, mis aitab muuhulgas kaasa korruptsioonivastasele võitlusele.
Wisercati juht Vassili Ljahhovets.

Rahandusministeeriumi infotehnoloogiakeskuse äriteenuste osakonna juhi Epp Laanepõllu sõnul on vabavara eelistamine seotud eesmärgiga suurendada toimivust ja tõhusust. "Kõikjal, kus võimalik, kaalume uute süsteemide arendamisel või suuremahuliste muudatuste puhul esmalt vabavara kasutuselevõttu," selgitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755