Autor: Indrek Kald • 24. veebruar 2021

Tarkvaraäri omanik kiirest aastaaruande esitamisest: oli soov dividende saada

Juba üheksa aastat järjest majandusaasta aruande jaanuaris esitanud tarkvarafirma AS Sysdec juht ning osanik Jaan Kosk põhjendas kiirustamist sooviga dividende saada. Ettevõte maksab omanikele kogu kasumi.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Gerd Altmann/Pixabay

"Aastaaruande kokkupanek väikefirmale on ju imelihtne, kui jooksvalt on kõik dokumendid programmi õigesti sisestatud ja mingit hilisemat "korrigeerimist-susserdamist" ei ole vaja teha, rääkis majandustarkvara SAF arendava firma juht Jaan Kosk.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052