Autor: Indrek Kald • 25. veebruar 2021

Margus Linnamäe hakkab võistlema telekomidega

Margus Linnamäe suuromanduses Apollo Group hakkab võistlema Telia, Elisa ja Tele2ga, palgates selleks varem Starmani ning Tele2 Eestit juhtinud Toomas Tiiveli.
Apollo TVd juhtiv Toomas Tiivel on varem olnud Tele2 Eesti, Starmani ning Elisa Teleteenuste juht.
Foto: Eiko Kink

"Internetipakkujast sõltumatu teleteenuse turg on Eestis alles algusjärgus," kommenteeris Tiivel soovi meelitada teleteenuse ostjad tavapäraselt internetipakkujalt tulevate teenuste juurest enda juurde.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052