Autor: Indrek Kald • 5. märts 2021

Droonidevahelise interneti lahendus saab Eesti esimese kosmoseala patendi

Eesti vesinikdroonide tootja Skycorp esitas patenditaotluse juhtseadmele, mille abil saab luua droonidest koosnev internetivõrgu.
Skycorpi vesinikdroon.

Skycorpi juhi Marek Alliksoo sõnul sai idee alguse soovist oma vesinikdroonidega luua terviklik ökosüsteem, kus side- ja juhtimiskanalid on muudetud töökindlamaks mitme paralleelse süsteemi integreerimisel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755