Autor: Indrek Kald • 8. märts 2021

Taavi Kotkast sai uusi turge hõivava panga nõukogu liige

IT-ettevõtja ja investor Taavi Kotka otsustas liituda aprillis sama panga nõukoguga, kus ta on ka väikeaktsionär.
IT-ettevõtja Taavi Kotka.
Foto: Mihkel Maripuu

Kotka eesmärk on tuua nõukogusse tehnoloogiaalast ekspertiisi, mis aitaks nii uusi ideid arendada ja valideerida kui ka olemasolevaid tooteid parendada. Ka tahab ta aidata kaasa tooteportfelli skaleerimisele maailmaturgudel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052