Autor: Indrek Kald • 16. märts 2021

Uute IT-ettevõtete loomine on veerandi võrra kasvanud

Kui varasemalt on kuus keskmiselt asutatud 250 IT-teenuseid osutavat uut firmat, siis aasta lõpust alates on see tõusnud 300 ettevõtteni. Eriti palju loodi uusi IT-firmasid veebruaris.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Unsplash

Seejuures oli Harjumaal IT-firmade osakaal kõigist uutest äriühingutest üle 17%, mujal maakondades ei küündinud see veebruaris reeglina kõrgemale viiest protsendist, väikese erandiga Tartus ja Võrumaal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474