Autor: Indrek Kald • 23. märts 2021

Tarkvarafirma Ridango sai uue finantsjuhi, kes peab valmistuma M&A tehinguiks

Raimo Talviste
Pileti-, reaalaja- ja maksesüsteeme arendava Eesti ettevõtte Ridango juhatuse liikme ja finantsjuhina alustab Raimo Talviste, kelle üks töösuundi on tänavu valmistumine ühinemis- ja ülevõtmistehinguiks.

"Ridango eesmärk on 2025. aastaks tõusta Euroopa juhtivaks intelligentsete transpordisüsteemide pakkujaks ja ühistranspordisektoriga seotud tehnoloogiaettevõtete grupiks," kommenteeris Ridango juhatuse esimees Erki Lipre.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755