Autor: Indrek Kald • 26. märts 2021

Taavi Kotka IT-firma uuris Põhjamaade tellimusel digiteenuste piiriülese kasutamise barjääre

Olenemata toetavast õiguslikust ja poliitilisest raamistikust, esineb digiteenuste piiriülesel kasutamisel hulk takistusi, selgus Taavi Kotka konsultatsioonifirmas Põhjamaade tellimusel valminud uuringus.
Konsultatsioonifirma Proud Engineers omanik Taavi Kotka.
Foto: Raul Mee

"Riikide vahel ilmnevad olulised erinevused selles, kuidas identiteeti rakendatakse ja sellest mõeldakse. Sellest tingituna on valmisolek pakkuda autentimist ja nõudmised autentimise turvalisusele riigiti väga erinevad," selgitas Proud Engineersi tehnoloogiajuht Andres Kütt.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105