Autor: Indrek Kald • 31. märts 2021

IT-minister arutab täna sidefirmadega 5G võrgu turvalisuse küsimust

Ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt kutsus täna lõunaks kokku sidevõrkude turvalisuse teemalise ümarlaua, et anda ülevaade regulatsiooni edasisest ajakavast ning kuulata ettevõtjate arvamusi.
Andres Sutt
Foto: MKM

Minister Sutt esitas sidevõrkude turvalisuse määruse märtsi alguses valitsusele kehtestamiseks, seal anti kõrge riskiga tehnoloogiale üleminekuajaks viis aastat varasema kolme asemel. "See ongi aspekt, mille osas on ettevõtjatel teatavasti eriarvamusi," märkis ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474