Autor: Indrek Kald • 13. aprill 2021

Eesti riskikapitalifirma kaasas 43 miljonit eurot idufirmadesse investeerimiseks

Eesti riskikapitalifirma Tera Ventures viis lõpule 43 miljoni eurose rahakaasamise, saades uuteks fondiinvestoriteks Jaapani ja USA ettevõtted.
Tera Venturesi partner Andrus Oks.
Foto: Tera Ventures

"Iduettevõtjate jaoks on ilmselge väärtus selles, meil on nüüd rohkem kapitali, mida investeerida. Aga lisaks on meil veelgi suurem võimekus ettevõtjaid välismaiste tippinvestoritega kokku viia," ütles Tera partner Andrus Oks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474