Autor: ITuudised.ee • 22. aprill 2021

Tele2 ja Elisa teatavad võidu edukast esimesest kvartalist

Tele2 Eesti tegi aasta esimesel kvartalil tugeva kasvu: lõpptarbija teenustulu kasvas 2020. aasta sama perioodiga võrreldes 8 protsenti, ulatudes kokku 12,9 miljoni euroni, EBITDAal ehk kasum enne kulumit suurenes 2020. aasta esimese kvartaliga võrreldes 9%, ulatudes tänavu esimeses kvartalis 4,4 miljoni euroni, teatas ettevõte.
Mobiilsideettevõtetel on aasta algus edukas olnud.
Foto: Raul_Mee

Lisaks headele finantstulemustele on operaator kasvatanud oma NPS-soovitusindeksit 19 punkti võrra, mis on telekomisektori parim tulemus. „Esimese kvartali majandustulemused ning meie soovitusindeksi tõus annavad kinnitust klientide usaldusest ja näitavad, et valitud strateegia, mille keskmes on parim klienditeenindus, kvaliteetne teenus ja mõistliku hinnaga piiramatud paketid, on end õigustanud. Jätkame samal kursil,“ kommenteeris tulemusi Tele2 Eesti tegevjuht Chris Robbins.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105