Autor: Indrek Kald • 30. aprill 2021

Hiiumaa: kel ettevalmistus tehtud, võiks kiire interneti saada kohe, mitte viie aasta jooksul!

Kuigi riik on kiire internetiühenduse väljaehitamise vahendid jaganud võrdsetes osades viie aasta peale, soovivad eeltööga valmis saanud hiidlased oma saare kohe vajaliku taristuga katta.
Hiiumaal on 182 küla.
Foto: Wikipedia

"Hiiumaa vald on teinud märkimisväärse eeltöö ning oleks valmis kogu saare järgmise aasta jooksul kiire internetiühendusega katma, kui rahastusmeetmed seda võimaldaks," kinnitas Hiiumaa vallavanem Hergo Tasuja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052