Autor: Indrek Kald • 12. mai 2021

Eesti krüptoplatvorm ületas viie miljardi dollari piiri. Juht: oleme alles alustamas

Eestis 150 inimesele tööd andva IT-firma Paxful arendatud digivaluutade platvormi tehingute maht ületas aprillis viie miljardi dollari piiri. Oleme alles alustamas, kommenteeris firma kaasasutaja Artur Schaback.
Paxfuli kaasasutaja Artur Schaback.
Foto: Jake Farra

Peamiselt Aasias ja Aafrikas miljoneid kliente teenindav ettevõte prognoosib tänavu 20% käibekasvu. "Kasvame kõigil oma turgudel," kinnitas Schaback.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474