Autor: Indrek Kald • 2. juuni 2021

Island hakkab koos Eesti ja Soomega X-teed arendama ja rahastama

Island sai Eesti ja Soome järel kolmandaks liikmeks rahvusvahelises konsortsiumis, mis arendab digivalitsemise lahendusi, sealhulgas X-teed.
Ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt.
Foto: Liis Treimann

"Piiriülesed teenused on üha olulisemad, kuid turvaline andmevahetus eri riikide ja teenuste vahel on siin võtmetähtsusega ja Eesti huvi on, et seda rolli täidakski meie X-tee," selgitas ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052